בסדנה למדנו טכניקות בישול מהירות וטעימות להכנת מגוון ארוחות למשך היום, והכנו מנות מגוונות ועשירות שיעזרו לנו לשמור על אורח חיים מיטיב ובריא לגופנו.
סדנה לבישול בריא היא סדנה פעילה, אקטיבית וחווייתית, עם השתתפות של הקהל בהכנת המנות.
בסדנה נחשפנו למגוון חומרי גלם ייחודיים ולמדנו להשתמש בהם להכנת ארוחות.
דרך המתכונים הכרנו את סגולותיהם של ירקות, קטניות, דגנים, עשבי תיבול, פירות וחומרי גלם שונים.
הסדנה נערכה בהנחיית ד"ר רני פולק, רופא ושף, מנהל המרכז לאורח חיים בריא, במרכז הרפואי שיבא בתל השומר