מרכיבים:
1 חבילת עלי מנגולד חתוכה ומטוגנת קלות.
1 כרישה חתוכה לטבעות ומטוגנת קלות
3 ביצים טרופות
חבילת גבינת טוב טעם או כל גבינה חצי קשה
2 כפות קמח מלא או רגיל
תבלינים לפי הטעם
אופן הכנה:
חותכים את עלי המנגולד ואת הכרישה ומטגנים קלות להוצאת הנוזלים
מעבירים לקערה ומוסיפים את הביצים, גבינה, קמח ותבלינים שאוהבים
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
*באדיבות נטע קיילר דיאטנית קלינית