• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • מה תרצו למצוא?

    לזנייה תרד וגבינות בדפי אורז

    לזניה מדפי אורז במקום אטריות, כמה קלה, ככה טעימה. דפי האורז מקבלים את טעם המרכיבים ויוצרים איחוד נפלא של טעמים.

    מרכיבים:

    1 שקית מדליוני תרד של סנפרוסט

    מעט שמן זית

    1 ביצה

    1 גביע קוטג'

    1 חבילת גבינת טוב טעם או גבינה חצי קשה אחרת

    כ 100 גר' גבינה בולגרית מגוררת או לפי הטעם

    מעט סילאן מדולל במים

    דפי אורז

     

    אופן הכנה:
    מפשירים וסוחטים את מדליוני התרד ומטגנים קלות עם מעט שמן זית
    בקערה, טורפים ביצה ומוסיפים את כל הגבינות לתערובת אחידה.
    בתבנית מניחים דף אורז ועליו שמים שכבת בלילה, מניחים דף אורז ועוד מהבלילה ושוב.
    מסיימים עם דף אורז ומורחים עליו מעט סילאן מדולל במים.
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דק'

     

    *באדיבות נטע קיילר דיאטנית קלינית

    חשוב לדעת!

    עובדים על דף אורז אחד בכל פעם, טובלים אותו רק למספר שניות במים חמימים, אחרת הוא יהפוך לדביק ובלתי ניתן לעבודה.

    יתרונות


    נייר אורז הוא אופציה טעימה ודלת קלוריות. נייר אורז מכיל חלבון, מעט פחמימות מעט שומן והמילוי מעניק לו את טעמו.

    < חזרה לעמוד כל המתכונים