מרכיבים:
1 שקית מדליוני תרד של סנפרוסט
מעט שמן זית
1 ביצה
1 גביע קוטג'
1 חבילת גבינת טוב טעם או גבינה חצי קשה אחרת
כ 100 גר' גבינה בולגרית מגוררת או לפי הטעם
מעט סילאן מדולל במים
דפי אורז
אופן הכנה:
מפשירים וסוחטים את מדליוני התרד ומטגנים קלות עם מעט שמן זית
בקערה, טורפים ביצה ומוסיפים את כל הגבינות לתערובת אחידה.
בתבנית מניחים דף אורז ועליו שמים שכבת בלילה, מניחים דף אורז ועוד מהבלילה ושוב.
מסיימים עם דף אורז ומורחים עליו מעט סילאן מדולל במים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דק'
*באדיבות נטע קיילר דיאטנית קלינית