מרכיבים:
200 גר' קוטג' 3%
100 גר' גבינה בולגרית 5% מפוררת
1 ביצה טרופה
דפי אורז
אופן הכנה:
להכין תבנית עם נייר אפיה משומן מעט.
בקערה לערבב את הקוטג' עם הגבינה הבולגרית ולהוסיף רק חצי מבלילת הביצה.
להשרות בקערת מים דף אורז למשך 30 שניות להוציאו ולהניח על צלחת יבשה
להוסיף כף מהבלילה, לסגור את דף האורז, למרוח את שארית הביצה שנותרה מעל ולהניח על התבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דק'
- לשדרוג: ניתן להוסיף לבלילה טונה
*באדיבות נטע קיילר דיאטנית קלינית