• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • מה תרצו למצוא?

    פשטידת כרובית וברוקולי

    פשטידה צמחונית וקלה להכנה, פתרון מושלם לכל ארוחה, מריחה נפלא ובמינימום של השקעה.

    מרכיבים:

    חבילת מיני ברוקולי וחבילת כרובית קפואות, מופשרות וחתוכות

    2 גביעי קוטג' 3%

    2 ביצים

    2 כפות קמח מלא (או לבן)

    תבלינים לפי הטעם

    *אפשר להוסיף עוד גבינות וירקות

     

    אופן הכנה:

    בקערה לערבב את כל המרכיבים לבלילה אחידה

    להעביר לתבנית משומנת

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דק' או עד להתייצבות.

     

    *באדיבות נטע קיילר דיאטנית קלינית

     

    חשוב לדעת!

    הכנת פשטידה היא הזדמנות לנצל ירקות שנשארו במקרר והם רגע לפני זריקה והנה לכם ארוחה בריאה וחסכונית.

    יתרונות

    פשטידות גבינה ניתן להכין כמעט מכל גבינה שיש במקרר

    < חזרה לעמוד כל המתכונים