• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • מה תרצו למצוא?

    פודינג צ'יה  

    זרעי הצ'יה זולים, בריאים ונטולי גלוטן כך שצמחונים, טבעוניים, צליאקים ורגשי לקטוז יכולים להנות ממנו כארוחה או קינוח מרענן.

    מרכיבים:

    1 כף זרעי צ'יה

    1 כוס מיץ טבעי / חלב / יוגורט / מים/וניל

    כף מייפל טבעי / דבש / סילאן

    טיפת תמצית וניל איכותית

     

    אופן הכנה:

    טורפים את זרעי הצ'יה עם הנוזל, מוסיפים את המייפל ואת תמצית הווניל.

    מכסים ומשהים במקרר לשעתיים.

     

    גרסת משקיענים:

    בתום שעתיים להוסיף פירות חתוכים, אגוזים, קוקוס וקינמון.

     

    חשוב לדעת!

    הזרעים סופגים הרבה נוזלים, לכן מומלץ להשרות אותם במים לפני ואם אוכלים אותם בצורתם הטבעית, לא לצרוך יותר מ- 2 כפות ביום ולהקפיד לשתות כוס מים אחרי.

    יתרונות

    פירוש המילה צ'יה הוא "כוח" ומקורו משפת המאיה העתיקה.

    זרעי הצ'יה עשירים ביתרונות בריאותיים: הם נטולי גלוטן וקלוריות, מקור מצוין לחלבון, עשירים בסיבים, נוגדי חמצון ומכילים מינרלים חשובים.

    בזכות הסיבים התזונתיים, הזרעים מסייעים בפינוי כולסטרול, מקלים על תהליך העיכול ותורמים לשובע.

    ניתן להוסיף אותם לשייקים, מרקים, סלטים ויוגורטים.

    < חזרה לעמוד כל המתכונים