הקורס כולל את נושאי הליבה כגון: השפעות של שינויים התפתחותיים על ניהול הדרישות התזונתיות בפגים, סוגיות בהאכלת פגים, פגות מאוחרת ותזונה, תרכובות מזון לתינוקות, תוספי תזונה ותוספים מודולריים להזנה, התאמות תזונתיות בתסמונת המעי הקצר וכולסטאזיס, רגישויות ואלרגיה למזון ביילודים ופגים, חלב אם והנקה, דרישות תזונתיות, הזנת-על (הזנה פראנטלית) בפגים ועוד. הקורס ניתן על ידי מיטב המומחים בתחום
מבנה הקורס:
קורס מקוון
ניהול אקדמי:
פרופ' אריה ריסקין
מועד הקורס:
פתוח כל השנה
יש להתחבר לאתר על מנת לצפות בקורס (צד שמאל למעלה). אם אינך משתמש/ת מוכר/ת במערכות הר"י יש למלא את
הטופס >>
מבנה ותכני הקורס
+
-
הקורס בנוי מ-12 שיעורים מוקלטים:
1. השפעות של שינויים התפתחותיים על ניהול הדרישות התזונתיות בפגים - פרופ' דרור מנדל
2. סוגיות בהאכלת פגים - פרופ' אריק ריסקין
3. פגות מאוחרת ותזונה - שחר שליט
4. תרכובות מזון לתינוקות, תוספי תזונה ותוספים מודולריים להזנה - שחר שליט
5. קווים מנחים לשימוש בחלב אם מתורמת - ד"ר קיילה מרקס
6. התאמות תזונתיות בתסמונת המעי הקצר וכולסטאזיס - בריג'יט כוכבי
7. טיפול תזונתי באוסטאופניה ו- BPD בפגים - בריג'יט כוכבי
8. הזנת הפג לאחר השחרור - גב' יעל שמעיה
9. אלרגיה למזון ביילודים ופגים - פרופ' אהרון קסל
10. הזנת-על (הזנה פראנטלית) בפגים - פרופ' אריה ריסקין
11. חלב אם בפגים - גב' לילך חופי
12. דרישות תזונתיות בפגים - דב' לילך חופי